søndag den 26. juni 2011

Nu sker der ting og sager - Byggerod 3

Bedst som vi sad og grillede hos venner Skt. Hans aften, ringede tømreren og meldte sin ankomst tidligt fredag morgen. Gemalen fik vældig travlt med at få samlet de sidste skabe, så de kunne komme op dagen efter.


Det var næsten ikke til at holde ud at være på arbejde hele dagen.
Da håndværkerne var gået kunne vi endelig hente komfuret ind. MEN........... for lidt plads! 0,5 cm manglede der. Heldigvis rykkede tømreren ud næste dag og reddede os, så nu er komfuret skubbet ind på plads. Så skal vi bare have fat i smeden og elektrikeren, så det kan blive sluttet til.

Benjamin vil gerne være med.
I dag har gemalen så haft travlt med at samle skuffer, så der nu kun mangler greb og sokkel.


Så nu lysner det, og jeg begynder at tro på vi bliver færdige på denne side af julen

lørdag den 25. juni 2011

Hvad sker der lige her?

Jeg, der er B-menneske i ekstrem grad, sidder minsandten her og blogger kl. tidligt om morgenen. Jeg, der har glædet mig til at sove længe på en fridag. Jeg arbejder i øjeblikket fra kl. 7 om morgenen, og det passer bestemt ikke mit indre ur, så i dag skulle jeg tage revanche og bare sove længe. Hmfr kl 6 nuldut var jeg vågen. Og kl. 7 var jeg oppe. Den første vask er sat over, der er taget billeder til dette indlæg (kommer om lidt) og jeg har drukket den første kop kaffe. (Måske jeg tager en lur på sofaen om lidt.)
Kaffen og computeren er klar

Måske skal jeg også strikke lidt, jeg har købt noget ekstremt glat rayon/hør garn og jeg har allerede lavet fejl i mønsteret. det er altså lidt besværligt at tage tilbage i fordi det er så glat og løst.
Vaskemaskinen er vist snart færdig. Jeg må hellere sætte noget mere over, inden jeg overgiver mig til mit sande jeg, og tager en morgenlur sammen med kattene.

tirsdag den 21. juni 2011

Byggerod 2

Efter 2 måneder bygger vi stadig. Altså ikke vi som i selvbyggere. Nu er gulvet endelig lagt og fuget. så nu venter vi bare på, at tømrerne får tid til at komme og montere køkkenet.
Vi har i første omgang tapetseret der, hvor elementerne skal op, men nu når vi nok at blive helt færdige med de andre vægge også, og det er jo godt nok. Gemalens arbejde tager lidt rigeligt tid i øjeblikket, han er en del udenlands, så det er ikke nemt at få noget fra hånden.


Det har givet meget mere lys at åbne helt til trappen. Døren under trappen fører ud til et badeværelse. Den er nu muret til og der er lavet en ny fra bryggerset, der gemmer sig bag den anden dør.

Modsatte ende, hvor køkkenelementerne skal op. Til højre for bryggersdøren kommer der til at stå et køleskab og et fryseskab.

lørdag den 4. juni 2011

I år lykkedes det....


Det lykkedes at redde min smukke, enlige, pæon fra plæneklippermanden (gemalen).

Jeg har andre, også der blomstrer selvom det er lidt sparsomt fordi de alle blev flyttet forrige år.
Det specielle ved denne her er at det er en lille "gnalling", der fulgte med nogle roser jeg fik af min søster for rigtig mange år siden. Den første blomst viste sig efter 10 år vil jeg tro. Den var bare så flot, og jeg var glad, da der også var knop i den året efter.
Man skal som bekendt ikke glæde sig for tidligt, jeg havde i hvert fald ikke lige taget plæneklippermanden i ed.
Brum, brum, brum græsplæne slået - incl. min pæon.

Behøver jeg sige, han ikke var i kridthuset en rum tid derefter.
I år har jeg stået vagt ved den, når plæneklipperen blev trukket af stald, og meget mod sædvane har jeg plukket den så snart den er sprunget ud, så nu står den og lyser op midt i byggerodet.