Jeg er blevet afhængig - af hjemmebagt knækbrød.
Jeg går ombord i dem, straks de kommer ud af ovnen og de er i det hele meget hurtigt væk.
Jeg skal skynde mig at sige, at jeg ikke selv har fundet på dem, men har fundet opskriften her.
Jeg har så rettet lidt til efter min smag (og hvad der lige var i mel skuffen).
Jeg vil da gerne dele min version med jer, men jeg advarer: De er vanedannende.
Grove knækbrød.
1 dl hørfrø 1 dl sesamfrø 1 dl græskarkerner 1 dl solsikkekerner 1 dl grahamsmel 1 dl havregryn 2,5 dl sigtemel 2 tsk salt 1 dl olivenolie 2 dl vand |
Rør det hele sammen
Jeg lader det gerne stå lidt, så melet lige kan nå at opsuge noget af væsken
Imens gør jeg to stykker bagepapir klar. De skal passe lige til bagepladen.
Rul dejen ud direkte på bagepapiret. Dejen er meget fedtet, så brug bare masser af mel, det skal nok blive optaget af dejen
Skær ud i den størrelse du har lyst til. Jeg spiser dem nærmest som chips, så jeg foretrækker småkagestørrelse
Bages i 20 min ved 200°
God fornøjelse
- men jeg advarer igen:
De er vanedannende
Det er da ikke det værste at være afhængig af. Jeg bager nogen der ligner, tror kun forskellen.er, at der skal øl i mine... Det kan jeg dog erstatte med vand
SvarSletDer er jo lidt meget olie i, men de smager altså bare for godt.
SvarSletuhmmmm ja de er bare gode og vanedannende,
SvarSletJeg bruger en opskrift meget lig din.
God weekend.
Kh Randi ♥
uhm...vil prøve dem her i ugen :-)
SvarSletHov, i lige måde Randi, også denne weekend ;-)
SvarSletGod fornøjelse Lone, men forvent ikke de holder længe. Jeg bagte dem forleden, mens Morten lavede aftensmad, da vi gik i seng var de væk.
SvarSletTak Maria.
SvarSletDu kan melde dig som fast læser på forsiden.
Venlig hilsen Kirsten