lørdag den 17. juli 2010

Op på hesten igen.

Ja, nu er det ikke sådan, at jeg er faldet af hesten sådan i bogstavelig forstand, mere i overført betydning. Nogle af jer vil vide, at jeg sidste forår måtte lide den tort at blive fyret fra mit job. Et job jeg havde haft i næsten 9 år. Det var et rigtig ubehageligt forløb og jeg følte virkeligt, at man sparkede til mig, mens jeg lå ned.
Efter en tid hjemme kom der bedre styr på op og ned - og på hverdagen. Først skaffede jeg mig en praktikplads og kort efter et job som afløser, begge dele på vores plejecenter. Der har jeg nu været i ca 8 måneder, og jeg er bare så glad for det. Jeg er rigtig glad for arbejdet og jeg har fået en masse søde kolleger. Det skal retfærdigvis siges, at jeg havde også virkelig søde kolleger i mit gamle job, og jeg ser stadigvæk flere af dem.
Nu skal jeg imidlertid videre, men i samme spor. Om en uge har jeg ferie, og derefter skal jeg stare på Social- og Sundhedskolen for at uddanne mig til sosu-hjælper. Og om godt og vel et år håber jeg så på at få mig et fast job.
Nu kunne jeg jo slutte med at sige ting som: "Intet er så galt, at det ikke er godt for noget", eller:
"Det var måske lige det, der skulle til for at komme videre" etc., men sådan har jeg det ikke. Jeg har det fint nu, og jeg er bestemt også "videre"men der vil nok altid ligge en lille snert bitterhed aller inderst.

Pyha, det blev lidt tæt på, fra nu af lover jeg det kommer til at handle om håndarbejde, have, heste, katte og andre "ufarlige" ting.

God sommer til alle.

2 kommentarer:

 1. Hej Kirsten!

  Jeg er glad for, at du er kommet "op på hesten" igen. Det lyser ud af dig, at det går dig godt igen :o). Jeg er også glad for, at du synes, at du havde nogle søde kollegaer. Jeg håber så bare, at jeg var én af dem :o).

  Rigtig god ferie.
  Knus Randi

  SvarSlet
 2. Nah..., jo selvfølgelig søde Randi. Og tak for det.
  Knus Kirsten

  SvarSlet