mandag den 27. september 2010

♪♫Åhh, disse minder.....♪♫

Jeg har været til klassefest med min gamle folkeskoleklasse. Det er 29 år siden, jeg gik ud af 10. klasse, og der var nogen af de andre, jeg slet ikke har set i mellemtiden.
Jeg flyttede fra byen umiddelbart efter eksamen, andre senere, mens endnu  andre blev i byen eller nærliggende byer, og derfor ser hinanden jævnligt.
Vi holdt også fest for 4 år siden, da det var 25 år.
Denne gang startede vi med en rundvisning på skolen, og arrangørerne havde fået fat på 2 af vores gamle lærere. Det var rigtig hyggeligt at se skolen, selvom den godtnok er meget forandret. Vi kunne dog kende gymnastiksalen og aulaen. Vores klasselokale var faktisk heller ikke meget forandret.
Efter rundvisningen samledes vi i Kurts garage. Det er den mest ryddelige garage, jeg nogensinde har set, så den var perfekt som selskabslokale.
Jeg smuttede hjem i seng hos min mor kl. 3. Det vidner vel om det var en god fest. Stille og rolig og med en masse: "Kan du huske..........?"
Jeg glæder mig, til vi skal ses igen. Stor tak til arrangørerne Claus, Kurt og Britt.

Vi mødtes uden for skolen.
Det tog lang tid at komme forbi væggen med elevbilleder

Gymnastiksalen, aulaen og klasseværelset lignede sig selv

Der studeres gamle billeder, drikkes kaffe og SNAKKES

Det var bare så hyggeligt


2 kommentarer:

  1. Det er altid sjovt at se skolen og kammeraterne fra dengang; man kender jo ligesom hinanden. Det lyder til, at det var en rigtig hyggelig fest... :-)

    SvarSlet
  2. Det lyder vel nok hyggeligt! Jeg har samlet min klasse tre gange i de sidste ti år, og det har også været en sjov oplevelse.

    SvarSlet