søndag den 1. maj 2011

Endnu en kylling er fløjet fra reden.........

.........rent bogstaveligt talt. Vi har i dag sat midterbarnet på et fly til Australien. Faktisk er hun nok lige landet i London, derfra skal hun videre til Singapore - en tur på 13 timer. Videre til Brisbane og endelig til Mackay i Queeensland, Australien. Hun skulle være fremme tirsdag morgen ved 3-tiden. Det er godt nok en lang tur. Ca. 35 timer i alt.

Afskedsmiddagen måtte forlægges til ældstebarnets lejlighed, da vores køkken i øjeblikket ligger ude i indkørslen.


Den sidste morgenmad hjemme blev indtaget ved havemøbler i det afmonterede køkken.Nu er vi spændte på at høre fra hende, når hun er nået frem og få de første billeder at se. Hun skal bo på en farm og træne heste i knapt et år.

4 kommentarer:

 1. Kære Kirsten!

  Uh den var sej. Jeg kan mærke i min mave, at det for mig ville være alt for langt mine fugle skulle flyve. Håber at hun kommer godt frem og får en kæmpe oplevelse for livet.

  Knus Randi ♥

  Ps. Vi ses forhåbentlig snart :o)

  SvarSlet
 2. Ja, det er godt nok langt for en lille fugl. Men jeg er sikker på, at hun får en fantastisk oplevelse. Jeg tænker stadig på mine to år i Bruxelles, hvor jeg fløj hen som nittenårig - det har jeg aldrig fortrudt. Men jeg kan forestille mig, at moderen bekymrer sig lidt... ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Mia.
  Det værste var faktisk den lange tur, som hun skulle klare helt alene. Hun kendte ikke et øje.
  Derefter skulle hun være på vandrehjem en uge i Mackay inden hun kunne komme ud til værtsfamilien.
  Men jeg har snakket i tlf. med hende i dag, og hun har det fantastisk.
  Jeg har selv som ung sejlet på langfart i handelsflåden og det var en oplevelse jeg ikke ville have været foruden - jeg mødte så også gemalen dengang ;-), så hun har jo nok lidt evetyrblod i årerne.

  SvarSlet