lørdag den 23. oktober 2010

Fødselsdagsmiddag

Vi var inviteret til fødselsdag i aftes. Ældstebarnet blev 22 og bød på middag.

Der pakkes gaver ud


Han elsker at lave mad og er rigtig god til det.


Der er godt gang i gryderne

Menuen stod på
Tunmouse med avocado og rejer,
Grillet marineret okseculotte med hasselback-kartofler, rødvinssauce og bagte grønsager

Der skal jo også vaskes op


Vi fik faktisk en dejlig hjemmelavet Daim-is til dessert, men den nåede jeg ikke at fotografere, før vi havde spist den.

Vi sluttede af med kaffe. Det var rigtig hyggeligt, vi kommer gerne igen næste år.




4 kommentarer:

  1. Skønt at vide, at ens børn er godt ude i livet !!

    Tillykke med ham. Du kan være stolt. Der er desværre flere og flere unge mennesker, som ikke kan lave deres egen mad, når de flytter hjemmefra. Piv synd for dem.

    SvarSlet
  2. Tak Mutter. Jeg er sandelig også stolt af ham. Desværre kan jeg ikke prale af, at det er mig, der har lært ham det. Her i huset er det gemalen, der står for madlavningen i det daglige.

    SvarSlet
  3. Det er da også piv synd for dig så ;)

    SvarSlet
  4. Jeg kan altså godt, jeg er bare ikke så rutineret :-)
    http://agnesthrane.blogspot.com/2010/10/nar-kokken-ikke-er-hjemme.html

    SvarSlet