lørdag den 6. august 2011

Nyt på ønskesedlen

Jeg har skrevet noget nyt på ønskesedlen.
Denne her MÅ jeg bare eje


Og nu spørger I måske som en anden Piet van Deurs: "Hvad er det?" og "Hvad fanden vil hun da med den rædsel?"

Næste billede besvarer spørgsmålet om anvendelse, tror jeg.


Det er da en brødrister!!

Og hvad jeg vil med den?! Ja, den skal da erstatte den her:I den er lavet al min barndoms og en del af mit voksenlivs ristede brød. Den er arvet fra en gammel tante, og jeg har aldrig, som i aldrig nogensinde i hele mit liv, set noget magen til.
Men, men blogverdenen er jo forunderlig. I et indlæg hos Karen Klarbæk fandt jeg denne tyske netbutik: Manufactum, som under Küche åbenbarede en sligtly up-dated version af min barndoms brødrister.

Den eneste ulempe ved den gamle rister var at man glemte at vende brødet, så det blev sort, men jeg tror altså (det siger mit skole-tysk mig - måske) det problem er løst på den nye.

Så I kan nok forstå, at den må jeg bare eje. Jeg håber gemalen forstår et vink med en vognstang (et link til dette indlæg) og bestiller den til mig. Pleeeease!!

7 kommentarer:

 1. Ja, selvfølgelig skal du da ha' sådan én, så jeg håber, at din mand ser indlægget. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har set en brødrister i den udgave før, men den virker da smart. Alene det at man kan komme til brødet - de dér sædvanlige, hvor brødet hopper op, er ikke altid så gode, for af og til gør det det ikke. Altså hopper op. Og man skal IKKE stikke en kniv eller gaffel i en tændt elektrisk dims for at lirke brødet op... Det kan gå galt! ;-)

  SvarSlet
 2. Tak for opbakningen, Mia.
  Gemalen har set indlægget, men han har slet ikke det samme forhold til brødristeren, han er helt tilfreds med den flade kedelige ting vi har, fra Rema 1000 tror jeg.
  Han forstår slet ikke hvad der er vigtigt :-)

  SvarSlet
 3. Sikke en fancy brødrister - det er et flot design! Jeg håber, din gemal forstår et vink med en vognstang, når vi nu er tre, der bakker dig op :-)

  SvarSlet
 4. Tak Madame, af hjertet tak :-)

  SvarSlet
 5. Tak for linket. Her vil jeg straks drøne ind. Jeg elsker køkkengrej.... og heldigvis er min bedre halvdel endnu værre end mig. Når vi ferierer udenlands og udenbys går vi i køkkengrejsbutikker, mens andre kigger på kirker :)
  En brødrister uden timer dur ikke overhovedet !!

  SvarSlet
 6. Hi hi, den er skøn! Jeg mindes at have prøvet sådan en på et engelsk pensionat engang.
  Her var i øvrigt en køkkendims min mor IKKE har. Gad vide om ikke hun mangler den...
  Klem

  SvarSlet
 7. Jeg har en stående :-)

  SvarSlet