onsdag den 6. januar 2010

Ny verden

Ny og ny, det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer. Jeg har fulgt adskillige blogs i halvandet års tid, og længe haft lyst til at lave en selv.
Og nu kom jeg så endelig i gang. Dvs. jeg gik allerede i stå, da jeg ville sætte et billede ind i hovedet. Det fylder hele siden og ikke bare boksen, som det skulle. Nå, jeg finder vel ud af det efterhånden. Det er da også meget pænt bare med navnet i.
Jeg hedder faktisk Kirsten. Jeg hedder altså også Agnes Thrane, men det bruger jeg kun som "dæknavn" på mine ting. Jeg laver meget håndarbejde, som I kommer til at se her (når jeg finder ud af det med billederne), og I slipper nok heller ikke for et par billeder af mine 3 katte.

Jeg vil selvfølgelig blive glad for kommentarer, så jeg kan udvide mit nye univers med endnu flere blogs, jeg bare må kigge på hver aften.

3 kommentarer:

 1. Hej Kirsten!

  Endelig..... Det var du længe om. Velkommen. Jeg glæder mig til at følge din blog :0)

  Knus Randi

  SvarSlet
 2. Tak Randi.

  Lad os nu se hvor meget der bliver at følge, jeg synes jo ikke det er så nemt som du siger.

  Min it-kyndige nevø har iøvrigt lavet en blog på min hjemmeside, som jeg også skal til at prøve at finde ud af, så jeg får travlt.

  Knus Kirsten

  SvarSlet
 3. Yay, Kirsten! Jeg kunne ikke finde din blog den anden dag, du skrev hos mig (og tak for det!), men nu melder jeg mig straks som fast læser, så jeg kan lære af en 'gammel' ræv;)

  Kh, Lis

  SvarSlet